Thor: The Dark World 2013 – Trailer

Thor (Chris Hemsworth) si Jane Foster (Natalie Portman)Filmul de mare succes al celor de la Marvel, „Thor”, va beneficia de o continuare cel puţin la fel de spectaculoasă ca şi prima, sub titulatura de Thor: The Dark World, iar lansarea este programată pentru finele acestui an, mai exact 8 Noiembrie. Cei de la Marvel au lansat un trailer, pe care-l puteţi vedea mai jos, cu primele imagini din acest film în care ne arată noii şi vechii atacatori ai supremaţiei Asgardului pe care Thor este nevoit să-i învingă odată şi pentru totdeauna.

Thor: The Dark World” continuă aventurile din prima parte în care se luptă pentru a proteja pământul şi toate cele Nouă Regate de inamicul întunecat ce doreşte să aibă întregul univers sub comanda sa. În evenimentele de după „Thor” şi „The Avengers”, Thor se luptă să restabilească ordinea în întregul cosmos… dar o rasă antică aflată sub conducerea răzbunătorului Malekith se întoarce pentru a duce din nou întregul univers în întuneric.

Confruntându-se cu un inamic căruia nici măcar marele Odin şi armata sa din Asgard nu-i poate face faţă, Thor este nevoit să se îmbarce în cea mai periculoasă călătorie a sa de până acum, una care-l va reuni cu marea lui dragoste Jane Foster şi care îl va forţa să sacrifice totul pentru a ne salva pe noi toţi.

Protagoniştilor din prima parte (Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins sau Tom Hiddleston) li se va alătura şi Christopher Eccleston, cunoscut mai ales pentru rolul din „Doctor Who”, care îi va da viaţă personajului Malekith. Chiar dacă toate trailerele sunt făcute în aşa fel încât să stârnească privitorii şi să-i facă să cumpere bilete la cinema când va avea loc lansarea, acest trailer de la Thor: The Dark World, chiar este unul spectaculos şi sper ca filmul să se ridice la nivelul aşteptărilor.

Ai o parere referitoare la articol? Spune-ne-o si noua!

filme filme online