STARGATE ORIGINS: Primul Teaser Trailer Ne Poartă Acolo Unde A Început Totul.

Cel mai recent efort televizat de a aduce universul Stargate în atenţia publicului, este deja în curs de desfășurare. De la anunțarea noului mini-serial Stargate Origins, ce va avea premiera pe platforma digitală Stargate Command, producția a început, iar cei de la EW, ne dezvăluie pentru prima data cadre spectaculoase din spatele camerelor de filmat şi de pe platourile de filmare.

Stargate Origins, va ajuta la lansarea noii platforme digitale a studioului MGM și a experienței fanilor, numită „Comandamentul Stargate„. Serviciul de abonament streaming, va fi dedicat exclusiv show-ului Stargate, unde fanii vor avea parte de conținut suplimentar, dezvoltat pentru streaming pe orice dispozitiv, telefon, tabletă etc.

Clipul, pe care îl veţi vedea la finalul articolului, va fi vizionat şi la panoul show-ului de la convenţia Comic-Con de la Los Angeles, une publicul prezent se va întâlni cu actrița australiană Ellie Gall, cea care o interpretează în serial pe tânăra Catherine Langford. Stargate Origins, se va concentra pe fiica profesorului Langford, interpretat de actorul din Stargate Atlantis, Connor Trinneer, în drumul ei spre „o aventură neașteptată pentru a debloca misterul a ceea ce se află dincolo de Poarta Stelară, cu scopul de a salva Pământul de un rău neimaginabil.“

Serialul ce va avea parte de 10 episoade, are povestea principală scrisă de Mark Ilvedson și Justin Michael Terry, şi va explora istoria timpurie a lui Catherine și a Porţii Stelare.

În plus față de recuzita, ambianța sonoră și spațiul de birouri ale celor doi Langford, teaser trailerul pentru Stargate Origins, ne oferă primele imagini cu regizorul serialului Mercedes Bryce Morgan, care se află în spatele camerelor de filmat, precum și cadre cu actori din distribuţie.

Philip Alexander, Salome Azizi, Michelle Jubilee Gonzalez, Daniel Rashid, Sarah Navratil, Shvan Aladdin, Tonatiuh Elizarraraz, Derek Chariton, Justin Michael Terry, Lincoln Werner Hoppe, și Aylam Orian întregesc distribuția alături de actori din rolurile de sprijin. Platforma digitală Stargate Comand, ce este concepută ca un centru principal pentru fanii Stargate, va continua să lanseze online, mai multe materiale din spatele camerelor de filmat şi de pe platourile de filmare al e serialului Stargate Origins, în lunile următoare.

Ai o parere referitoare la articol? Spune-ne-o si noua!

filme filme online