Stallone si Schwarzenegger pun la cale un „Plan de Evadare”!

Posterul filmului Escape PlanÎnainte de-a se apuca serios de treabă pentru proiectele lor de suflet (The Expendables 3 şi Terminator 5), Sylvester Stallone şi Arnold Schwarzenegger vor apărea împreună într-un film regizat de suedezul Mikael Håfström. Acesta se va numi „Escape Plan” (Plan de evadare), beneficiază de un buget de producţie în valoare de circa 70 de milioane de dolari şi va fi lansat în cinematografe din 18 octombrie anul curent.

 

Povestea este despre Ray Breslin (Stallone), unul dintre cei mai buni ingineri structurali, ce este condamnat pe nedrept de o crimă. Breslin a proiectat o varietate de clădiri ultra moderne, cu tehnologii de ultimă oră, iar după condamnarea nedreaptă primită, el este trimis să-şi ispăşească pedeapsa într-una dintre închisorile de maximă securitate pe care chiar el a proiectat-o. În timpul petrecut în închisoare, Breslin a analizat fiecare aspect al închisorilor de maximă securitate şi a căpătat tehinici de supravieţuire deosebite, dar se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum în încercarea de-a evada dintr-o închisoare pe care el a proiectat-o să fie, practic, infailibilă.

 

În afară de această provocare de-a scăpa din închisoarea proiectată de el în aşa fel încât să nu ofere deţinuţilor nicio şansă de evadare, Breslin trebuie să facă faţă şi confruntărilor cu brutalul director al închisorii Hobbs şi gardianul său corupt. Breslin se aliază în încercarea de evadare cu un alt prizonier, Emil Rottmayer (Schwarzenegger, un deţinut sensibil şi complex ce se chinuie cu restul deţinuţilor să-i facă să-şi păstreze umanitatea, în timp ce se străduiesc să rămână în viaţă. Lui Breslin şi Rottmayer li se va alătura un al treilea prizonier, expert în calculatoare – 50 Cent.

UPDATE: Iată că a fost lansat şi trailerul oficial.
Filmul poate fi urmărit pe filme-bune.net.

Ai o parere referitoare la articol? Spune-ne-o si noua!