Te afli aici: Recenzii filme noi » Arhiva pentru categoria ‘Seriale

Umbre (2014), serial romanesc produs de HBO.

Sincer, chiar nu mă aşteptam să fie atât de bun. Îmi place sunetul, îmi place montajul, imaginea, regia (scenele de luptă sunt mult peste ce am văzut în alte producţii româneşti), jocul actoricesc este grozav, totul e neaşteptat de bine realizat.

Creatorii Serialului GAME OF THRONES Vor Dezvolta O Serie De Noi Filme STAR WARS.

În ceea ce priveşte noul servici de streaming online al celor de la Disney, este de aşteptat să debuteze tot în 2019 şi, fără îndoială, intenţionează să intre pe piaţa cu ceva nou şi fantastic, pentru a putea concura cu Netflix.

STARGATE ORIGINS: Primul Teaser Trailer Ne Poartă Acolo Unde A Început Totul.

Deşi iniţial, Platforma Stargate Command spunea că serialul ţinteşte spre o lansarea programată pentru toamna anului 2017, deocamdată nu există nici o declaraţie oficială care să spună exact data premierei.

Un nou sezon Westworld – numai pe HBO GO & HBO.

Westworld a avut premiera la HBO în 2016, când a devenit cel mai vizionat serial difuzat în premieră la HBO din toate timpurile. Filmul este o odisee întunecată despre apariția inteligenței artificiale și despre evoluția păcatului.

All the Money in the World-Recenzie!

Personajele de filme extrem de bogate au în jurul lor ceva ce ar putea să fie numit ca o tăcere albă. Prezența lor este impunătoare, și impun respect doar prin faptul că ocupă un loc în același spațiu cu tine.

Actriţa Gillian Anderson va părăsi serialul „Dosarele X/ The X-Files” după încheierea noului sezon.

Actriţa Gillian Anderson va părăsi serialul „Dosarele X/ The X-Files” după încheierea noului sezon, cel de-al 11-lea, care va avea premiera miercuri la televiziunea americană Fox, scrie The Independent.

Cel de-al patrulea sezon al serialului „Bibliotecarii” va avea premiera, duminică, la DIVA..

Serialul „Bibliotecarii” are în centru o organizaţie antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York

Serialul „Mecanicii de la Hauk Designs”, care prezintă crearea unor maşini off-road personalizate, va fi difuzat în premieră de History.

Serialul „Mecanicii de la Hauk Designs”, care urmăreşte modul în care sunt create maşini off-road personalizate, inspirate de istorie, păstrând un design modern.

Serialul „Britannia”, disponibil în exclusivitate, începând de vineri, pe HBO GO.

erialul „Britannia”, produs de Amazon Studios şi Sky, este disponibil în întregime, începând de vineri, 19 ianuarie, în exclusivitate pe HBO GO, urmând să fie difuzat, din 23 ianuarie, de HBO.

Agent Cooper s-a intors in noua serie Twin Peaks, unul dintre cele mai misterioase si fascinante seriale create vreodata.

Atunci cand a fost lansat, in 1990, serialul “Twin Peaks” a avut parte de cronici extrem de elogioase din partea criticilor si a primit 14 nominalizari la premiile Emmy.

filme filme online