Primele imagini din How To Train Your Dragon 2

How to train your dragon 2 imagine din filmDupă succesul imens înregistrat, fiind chiar nominalizat la Academy Award pentru cea mai bună animaţie în 2010, producătorii animaţiei How To Train Your Dragon (Cum să îţi dresezi dragonul) au decis să facă din ea o trilogie, speră ei, de mare succes. Le-a luat ceva vreme să decidă acest lucru, dacă ţinem cont că a doua parte este programată pentru a fi lansată tocmai în iunie, 2014, iar cea de-a treia tocmai în iunie 2016. Adaptare după cărţile scrise de Cressida Cowell, animaţia realizată de Dean DeBlois şi Chris Sanders şi distribuită de DreamWorks Animation a înregistrat încasări mondiale de aproape 500 de milioane de dolari, la un buget de 165 de milioane, şi a fost primită foarte bine atât de publicul care a generat aceste încasări pentru DreamWorks, cât şi de critici.

 

Acum, eroicul Hiccup şi prietenul lui dragon Night Fury pe nume Toothless se întorc pentru a-şi continua aventurile la cinci ani distanţă faţă de precedenta. El şi ceilalţi călăreţi de dragoni descoperă o peşteră de gheaţă plină cu dragoni sălbatici care sunt pregătiţi să atace. La fel ca şi în prima parte, vocile vor fi asigurate, printre alţii, de Jay Baruchel (Hiccup), Gerard Butler (Stoick), America Ferrera (Astrid) sau Jonah Hill (Snotlout). Christopher ‘Kit’ Harington (John Snow din serialul Game of Thrones) va da glas personajului negativ numit „Dragon Prince”.

 

Acest prim teaser nu oferă deloc indicii asupra poveştii, dar ne prezintă cum vor arăta cei doi eroi la cinci ani distanţă de prima lor întâlnire. Toothless este mai „tunat” şi transformat parcă într-un roboţel zburător, iar Hiccup nu se mai mulţumeşte să zboare doar călare pe dragon ci doreşte s-o facă şi singur.
Teaser subtitrat în Română

Ai o parere referitoare la articol? Spune-ne-o si noua!

filme filme online