Hotii (prosti) de celebritate

Imagine the bling ringSe pare că The Bling Ring este inspirat din evenimente reale, însă nu am stat să caut detalii despre acest lucru pentru că nu mă interesează în mod deosebit aşa că îi cred pe cuvânt. În orice caz, indiferent că sunt evenimente reale sau nu, filmul este o pierdere de timp inutilă… Jumătate din film se desfăşoară cu slow mo, nişte adolescenţi (mai degrabă adolescente, pentru că e un singur băiat asupra căruia o să revin mai încolo) se droghează, sparg beau şi dansează prin cluburi, iar 80% din replici sunt „Oh, my God!” sau banalităţi de genul.

 

La început este o adolescentă care pune ochii pe un tip nou transferat la şcoala în care învaţă ea şi îl convinge să comită o serie de infracţiuni, printre care pătrunderea prin efracţie în casa lui Paris Hilton. Pentru că le-a mers foarte bine şi au plecat cu câteva produse valoroase de acolo, cei doi continuă să intre în casele vedetelor (Rachel Bilson, Lindsay Lohan, etc) şi iau cu ei alte prietene din gaşcă. Asta n-ar fi chiar aşa ieşit din comun, hoţii au existat de când lumea şi vor exista mereu, dar felul în care intrau în case şi cum lăsau amprente peste tot e de-a dreptul prostesc.

 

Dar nici măcar asta nu este cea mai penibilă situaţie ci aceea că se dau în stambă în ultimul hal şi se laudă cu faptele comise în stânga şi-n dreapta, ceea ce, evident, logic şi normal, conduce la capturarea lor. Şi în plus, pentru că am spus c-o să revin la băiat, el este singurul „mascul” din gaşcă, se îmbată cu ele, se droghează cu ele, dau spargeri împreună şi totuşi nu se combină cu niciuna! Ha?! Mai şi zice la un moment dat „am iubit-o… am iubit-o ca pe o soră.” Hai să mori tu?! Trebuie să fii a) impotent sau b) faci parte din acea minoritate dacă dintr-o gaşcă formată din patru fătuci tu nu te combini cu niciuna.

 

Uatevă… Nu ăsta e motivul principal pentru care filmul este o prostie şi o pierdere de timp, dar contribuie şi el un pic. Recomandarea mea este să nu vă pierdeţi timpul cu el, dar dacă totuşi vreţi s-o faceţi, puteţi găsi filmul pe filme-bune.net.

Un raspuns to “Hotii (prosti) de celebritate”

  1. Ariana says:

    Film tipic adolescentin şi clişeic.

Ai o parere referitoare la articol? Spune-ne-o si noua!

filme filme online