Te afli aici: Recenzii filme noi » Arhiva pentru categoria ‘Filme

13 comedii romantice care merita vazute.

Înainte de toate, trebuie să specific din start că acesta NU este un top şi în acest articol NU sunt incluse filmele cărora le-am făcut deja o recenzie separată, de aceea n-o să regăsiţi aici titluri precum Amelie sau altele de gen.

Dakota Johnson a impresionat pe covorul rosu, la premiera noului ei film, insa un detaliu i-a stricat aparitia: ce au surprins fotografii.

Provenind dintr-o familie celebra, Dakota a fost in lumina reflectoarelor de la o varsta frageda. Totusi, celebritatea a cunoscut-o dupa ce a aparut in Fifty Shades of Grey.

Before I Go To Sleep – Inainte sa adorm (2014).

Cât de vulnerabilă şi îngrozită trebuie să se simtă o persoană care se trezeşte în fiecare dimineaţă fără niciun fel de memorie, să nu recunoşti niciun om din jurul tău şi să ai încredere că ceea ce-ţi spun este real.

Tom Hiddleston, transformare fizica impresionanta in noul sau film: cum arata acum abdomenul actorului.

In secventele in care apare dezbracat, se poate observa abdomenul cu patratele, care i-ar face invidiosi si pe cei mai musculosi actori de la Hollywood.

Magic in the Moonlight – Magie in lumina lunii (2014).

Magic in the Moonlight excelează, din punctul meu de vedere, la capitolul scenariu. Mi-au plăcut enorm dialogurile la care lua parte Colin Firth, iar cel dinspre final, cu mătuşa lui, e pur şi simplu genial.

Batalie intre zei si oameni in noul trailer pentru Batman v Superman: Dawn of Justice. Scenele spectaculoase in care apar Ben Affleck si Henry Cavill.

Depinde de Superman si Batman sa lase deoparte neintelegerile dintre ei, impreuna cu Wonder Woman, pentru a-i opri pe Lex Luthor si Doomsday sa distruga Metropolis.

Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri (2014).

Uitasem totuşi cât de simpatică este Tauriel şi cât de nasol trebuie să fie pentru Legolas să se afle într-un astfel de „friendzone” la infinit. Parcă mi se făcuse şi milă de el, sărăcuţul, atâtea sacrificii pentru o elfiţă nerecunoscătoare şi îndrăgostită de un gnom.

Festivalul de la Berlin. Filmul “Ilegitim”, al lui Adrian Sitaru, primit cu aplauze: pelicula, cu un subiect indraznet, i-a cucerit pe cinefili.

Ea a elogiat “titlul foarte bine ales”, jocul “remarcabil” al actorilor, “formidabili fiecare in parte”, ca si modul “foarte uman, de la un capat la altul”, al filmului, care propune “un cu totul alt fel de cinema” si nu in ultimul rand “reactiile din sala, foarte puternice”, care veneau nu neaparat de la romanii prezenti la Zoo-Palast.

The Maze Runner – Labirintul: Evadarea (2014).

Într-un final, după ce toate maimuţele care au fost stropite când se ducea vreuna după banană sunt scoase din cameră şi înlocuite cu altele care nu au fost stropite niciodată, regula s-a menţinut şi ultima venită era bătută de celelalte pentru a nu se duce după banană.

Festivalul de Film de la Berlin 2016. Colin Firth si Jude Law prezinta “Genius”, un film despre editorul care i-a descoperit pe Hemingway si Fitzgerald.

Filmul se concentreaza indeosebi pe relatia dintre discretul Max Perkins si exuberantul Thomas Wolfe, autor al romanelor fluviu “Look Homeward.

filme filme online