Te afli aici: Recenzii filme noi » Arhiva pentru categoria ‘Featured

Top 10: Cele mai bune filme din 2014.

Când am conceput acel top zece de la jumătatea anului, mă gândeam să iau la final de an toate cele 200 şi ceva de filme văzute ÎN 2014 (nu DIN 2014) şi să fac un top zece al celor mai bune.

Teenage Mutant Ninja Turtles – Testoasele Ninja (2014).

Ţestoasele sunt simpatice, mai ales nebunaticul Michelangelo care are o fază foarte tare cu basul. E un film tocmai bun să-l vezi împreună cu familia pentru că, în afara scenelor de acţiune

FAHRENHEIT 451 Distopia SF Dintr-un Viitor Fără Cărți.

Filmul va fi lansat de HBO în luna Mai, și mai are în distribuţie actori ca Sofia Boutella, Laura Harrier, Keir Dullea, Martin Donovan, Grace Lynn Kung și Jane Moffatt.

Cineastul JOSS WHEDON Se Retrage De La Regia Filmului BATGIRL.

În ceea ce îl privește pe Joss Whedon, nu este clar dacă el va rămâne în Universul celor de la DC, sau dacă va trece la alte proiecte. Dar, după cum a declarat cineastul şi în trecut, probabil va lua cu adevărat o pauză de la regia filmelor cu supereroi.

,,Legea noptii” are premiera in cinematografe pe 13 ianuarie: Ben Affleck revine ca regizor si actor intr-un film despre gangsteri.

„Legea noptii” a fost produs de Leonardo DiCaprio si Jennifer Davisson sub egida companiei Appian Way, si de Ben Affleck si Jennifer Todd, sub egida Pearl Street Films. Chris Brigham, Dennis Lehane si Chay Carter au fost producatori executivi.

Actorul De Origine Română SEBASTIAN STAN Seamănă Izbitor Cu Personajul LUKE SKYWALKER.

Actorul De Origine Română SEBASTIAN STAN Seamănă Izbitor Cu Personajul LUKE SKYWALKER pe care actorul ar vrea să îl interpreteze.

Spectacolele de pe Broadway au generat în 2017, pentru prima dată, încasări de peste 1,6 miliarde de dolari.

Spectacolele de pe Broadway au generat în 2017, pentru prima dată în istorie, încasări de peste 1,6 miliarde de dolari, printre marile succese numărându-se „Hamilton”, „Hello, Dolly!” şi „Springsteen on Broadway”.

Strumpfii conduc in cinematografele din Romania, cu cele mai multe incasari. Topul celor mai vizionate filme in aceasta saptamana

Cei patru prieteni albastri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria strumpfilor.

Fifty Shades Freed

Cele trei filme, ”Fifty Shades of Grey”, ”Fifty Shades Darker” și ”Fifty Shades Freed”, care au la bază romanele cu același nume ale lui E.L.

Tatăl filmelor cu zombi, George A. Romero, a murit la 77 de ani.

“Legendarul regizor George A. Romero a decedat duminică, 16 iulie, ascultând banda originală de la ‘The Quiet Man’, unul dintre filmele sale preferate”, a anunțat managerul Chris Roe într-un comunicat de presă.

filme filme online