Ender’s Game / Jocul lui Ender 2013 – Trailer

Vizionează online filmul Ender's Game 2013 (Jocul lui Ender), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Ender’s Game (Jocul lui Ender) este inspirat din romanul cu acelaşi nume al lui Orson Scott Card. Scenariul şi regia îi aparţin lui Gavin Hood, iar printre actori se mai află nume precum Aramis Knight, Hailee Steinfeld, Jimmy Pinchak, Viola Davis sau Abigail Breslin. Premiera filmului în cinematografele din România va avea loc în data de 01 Noiembrie 2013.

 

Sinopsis: După ce o rasă extraterestră numită drept Formics (cunoscută, de asemenea, şi sub numele de Buggers) atacă Pământul şi este aproape de-al distruge, Flota Internaţională se pregăteşte pentru următoarea invazie selectând şi antrenând cei mai buni copii pentru a găsi viitorul candidat ideal de-a conduce Flota Internaţională şi a-i lua locul legendarului erou de război Mazer Rackham (Ben Kingsley). Ender Wiggin (Asa Butterfield), un băiat sclipitor din punct de vedere tactic, dar mai timid de felul său, este luat din şcoala sa de pe Pământ pentru a se alătura Flotei Internaţionale şi a se înscrie în legendara Şcoală de Luptă din spaţiu.

 

După ce rezolvă cu uşurinţă jocurile de luptă din ce în ce mai dificile, remarcându-se şi câştigându-şi respectul celorlalţi jucători, Ender este curând numit de către Colonelul Graff (Harrison Ford) drept următoarea mare speranţă a armatei Pământului şi promovat către Şcoala de Comandanţi. Odată ajuns acolo, el este antrenat de însuşi Mazer Rackhman pentru a conduce armata într-un război care va determina viitorul Pământului şi al rasei umane.

 

Trailer în Română

Ai o parere referitoare la articol? Spune-ne-o si noua!

filme filme online