Burlaci intarziati, comedie rasuflata

Posterul filmului Last VegasUitându-te pe distribuţia filmului Last Vegas ai impresia că vei asista la un film de excepţie, dar după ce treci de primele 10-15 minute îţi dai seama că impresia ta a fost eronată. Încă de când am aflat despre acest film mi-am dorit să-l văd pentru cei patru actori (mă rog, trei, că de Kline nu ştiam mare lucru), dar eram şi puţin circumspect în legătură cu capacitatea unor bătrânei de a face o petrecere a burlacilor epică în zilele noastre. Ei bine, până la urmă s-a dovedit a fi ceva între – nici să te dai cu capul de pereţi de plictiseală, dar nici ceva senzaţional, aşa cum te-ai aştepta de la nişte actori cu un asemenea renume.

 

De râs nu prea ai ce, majoritatea glumelor sunt seci şi răsuflate, iar unele scene sunt atât de stupide încât ai impresia că regizorul îşi bate joc de tine – cum ar fi atunci când Douglas îl aruncă pe De Niro în piscină, iar după ceva vreme apare cu părul ud, dar costumul uscat şi aranjat impecabil. WTF?! Poveştile sunt pline de clişee – atât cele romantice cât şi celelalte  -, singurul lucru mai acătării ar fi prietenia lor atât de îndelungată. Să rămâi prieten cu cineva timp de 60 de ani e ceva fabulos. Ăsta e singurul lucru interesant din film, prietenia care rezistă atâţia ani, în ciuda frecuşurilor şi divergenţelor care mai apar de-a lungul timpului.

 

Kevin Kline a fost singurul care a mai însufleţit un pic acest film, ajutat un pic de Morgan Freeman. De Niro a avut rolul tipului sobru, cel care sparge petreceri, fără chef de distracţie şi fix asta ne-a transmis şi nouă, privitorilor – dorinţa de a se sfârşi odată toată treaba să ne vedem de treburi. Una peste alta, e un film mediocru ce se poate urmări pe filme-bune.net sau filmegratisonline.info.

Un raspuns to “Burlaci intarziati, comedie rasuflata”

  1. Dan A says:

    Criza de scenarii face tot mai multe victime … Nu scapă nimeni, nici măcar Stallone…!

Ai o parere referitoare la articol? Spune-ne-o si noua!

filme filme online