Arrow, sezonul 2 – Cateva impresii dupa prima jumatate a sezonului

Arrow posterAcum câteva luni eram în dubiu dacă să urmăresc sezonul doi din Arrow episod cu episod, săptămână de săptămână, sau să aştept până se termină pentru a-l vedea pe tot în decursul a câteva zile. Ei bine, am ales oarecum varianta a doua. Spun „oarecum” pentru că m-am apucat să-l văd în urmă cu câteva zile, dar doar aceste 9 episoade care au apărut anul acesta, restul urmând să apară începând cu 15 ianuarie, 2014. După primul sezon am declarat Arrow drept cel mai bun serial pe care l-am văzut vreodată şi abia aşteptam să apară sezonul doi, iar acum că am văzut 8 din cele 9 episoade apărute până în momentul de faţă pot spune că nu prea îmi place cum au abordat această primă parte din sezonul doi.

 

ATENŢIE!!! În continuare voi aborda anumite detalii sensibile din film, astfel că dacă nu aţi urmărit prima jumătate din acest sezon, mai bine vă opriţi din citit.

 

Revenind, nu-mi place că a început să o ia pe urmele lui Dexter, lăsându-şi deoparte instinctul de-a ucide şi acum face pe eroul în adevăratul sens al cuvântului, dându-i pe răufăcători pe mâna poliţiei. De asemenea, nu înţelegeam de ce era „ocărâtă” Laurel pe pagina de Facebook a serialului, deoarece în primul sezon era chiar agreabilă şi nu cred că a dat vreun motiv să fie urâtă de cineva, însă acum am înţeles cauza acelor antipatii – ea ca fiinţă rămâne simpatică şi agreabilă, dar are o atitudine care irită.

 

Acest sezon continuă să exploreze ceea ce s-a petrecut pe acea insulă pe care a fost Oliver timp de 5 ani, iar evenimentele petrecute acolo încep să-l urmărească nu doar sub formă de amintiri ci concret. Sara, despre care el credea că a murit se pare că a înviat din morţi şi face şi ea pe justiţiara, posedând aceleaşi abiliăţi de luptă precum Oliver, ceea ce mi se pare un pic rizibil, iar apariţia acelor super asasini consider că este cam exagerată. Încă îmi place serialul, încă îl consider cel mai bun pe care l-am văzut, dar sper ca a doua parte a sezonului doi să fie mai bună decât prima.

Un raspuns to “Arrow, sezonul 2 – Cateva impresii dupa prima jumatate a sezonului”

  1. Gex says:

    Sall mi e nu mie se pare deloc ciudad chiar e super misto. Care nu a vazut sezonu 2 nu citi sa terminat beton sezonu 2 a lasat in suspans pe toti cand a reaparut slade care vrea sa il omoare pe oliver sau cu aia de a explodat masinaria de particule sau nush ce.

Ai o parere referitoare la articol? Spune-ne-o si noua!

filme filme online