American Hustle 2013: Toata lumea inseala pentru a supravietui

Poster American HustleTocmai am terminat de urmărit American Hustle şi pot spune că nu mi-ar părea rău dacă ar primi premiul Oscar pentru cel mai bun film din anul 2013. Sunt destul de multe filme care se vor lupta cu şanse reale anul acesta pentru marele premiu, dar din punctul meu de vedere, mai degrabă aş acorda Oscarul unui film precum American Hustle decât unuia precum 12 Years a Slave. Nu că n-ar fi şi acela bun, dar acesta e mai complet, dincolo e doar dramă şi emoţie, atât, pe când aici e puţin din toate, plus un final bun. Cât despre interpretarea actorilor, s-a ridicat la cel mai înalt nivel, din punctul meu de vedere, cineva care nu se uită în mod deosebit la acest aspect.

 

Cel mai mult dintre toţi mi-a plăcut de Amy Adams, iar Jennifer Lawrence arată înc-odată cât de bine i se potrivesc personajele astea sărite un pic de pe fix. Jennifer nu apare în foarte multe scene, dar şi când o face lasă urme adânci, mai ales spre final când îl „motivează” pe Irving să conceapă un plan genial de-a scăpa cu toţii dintr-o situaţie complicată. Au mai fost unele lucruri care mi-au plăcut şi anumite concluzii de tras, dar ar însemna să arunc spoilere în stânga şi-n dreapta, aşa că n-am să le spun acum.

 

Puteţi citi sinopsisul si urmări trailerul aici, iar filmul se poate vedea în calitate bună pe filme-bune.net sau filmegratisonline.info.

Un raspuns to “American Hustle 2013: Toata lumea inseala pentru a supravietui”

Ai o parere referitoare la articol? Spune-ne-o si noua!

filme filme online