300: Ascensiunea unui Imperiu – Trailer

Vizionează online filmul 300: Rise of an Empire (300: Ascensiunea unui Imperiu) subtitrat în Română şi calitate video HD.300: Rise of an Empire (300: Ascensiunea unui Imperiu) este un film a cărui lansare în 3D şi IMAX 3D este programată pentru 07 martie, 2014, şi este regizat de Noam Murro. Acesta se doreşte a fi continuarea celui din 2007, având loc înainte, în timpul şi după evenimentele din acel film. Din distribuţie fac parte Sullivan Stapleton, Eva Green, Callan Mulvey, Hans Matheson şi Jack O’Connell. De asemenea, Lena Headey, Rodrigo Santoro şi David Wenham îşi reiau rolurile din primul film.

 

Sinopsis: Filmul este centrat asupra lui Temistocle şi Artemisia I din Caria, precum şi Xeres I din Persia. Bătălia de la Salamina a fost o luptă navală simultană cu Bătălia de la Termopile şi a fost purtată între o alianţă a statelor greceşti şi Imperiul Persan.

 

După victoria împotriva celor 300 de spartani ai lui Leonidas, armata Persană aflată sub comanda lui Xerxes mărşăluieşte în nord spre oraşele-state greceşti. Oraşul democrat Atena, fiind primul care se află în calea lui Xerxes, îşi pune toate speranţele în flota condusă de amiralul Temistocle. Temistocle este forţat să se alieze cu rivalii tradiţionali ai Atenei, oligarhica Sparta, a cărei putere stă în trupele de infanterie superioare. Totuşi, Xerxes încă deţine supremaţia datorită numărului superior de oameni, atât de pe mare cât şi la sol.

 

Trailer:

Ai o parere referitoare la articol? Spune-ne-o si noua!

filme filme online