13 comedii romantice care merita vazute.

Love Me If You Dare 2003
Ordinea este ea aleatorie, dar când mă gândesc la comedie/romance, acest film îmi apare imediat în minte deoarece a avut un impact deosebit la vremea primei vizionări. Este o poveste de dragoste cum nu cred că există alta, ce începe din fragedă copilărie şi se dezvoltă pe parcursul câtorva decenii presărate de jocuri amuzante, stupide sau dramatice.

From Prada to Nada 2011
Filmul ăsta e bun pentru fetele care sunt cu ochii numai după lux şi care nu ştiu să se descurce altfel decât prin seducerea unor bărbaţi cu bani pentru a fi ţinute în puf toată viaţa. Două surori care provin dintr-o familie bogată trebuie să se descurce pe cont propriu când averea le este luată.

Easy A 2010
Aici e vorba foarte mult despre aparenţe. Modul în care vrei să fii văzut/ă şi perceput/ă de ceilalţi, însă odată ce ai căpătat o anumită etichetă negativă, aceasta e foarte greu de înlăturat şi ajunge să te afecteze indiferent ce ai face.

Enchanted 2007
O poveste de dragoste de basm în care m-am „îndrăgostit” pentru prima oară de Amy Adams. Este o adevărată prinţesă din poveşti şi filmul creează o atmosferă extrem de veselă prin cântecele şi dialogurile simpatice.

The Ugly Truth 2009
Când aroganţa întâlneşte aroganţă nu are cum să iasă altceva decât scântei, iar când aroganţa este combinată cu misoginism pe de-o parte şi obsesia controlului de cealaltă parte, ei bine… iese un film spumos plin de bună dispoziţie.

Ruby Sparks 2012
Ce om să fii să nu fi visat măcar o dată la perechea perfectă?! Sigur că e imposibil de găsit perfecţiunea, dar cum ar fi dacă persoana din gândurile tale ar căpăta brusc formă umană şi ai putea să îi schimbi modul de gândire şi comportamentul doar scriind într-o carte?

7 – 8. Friends with Benefits şi No Strings Attached 2011 (sunt cam identice)

Prietenia cu beneficii este un deziderat al multor persoane cărora nu le place să-şi asume responsabilităţi în viaţa amoroasă sau care au suferit în trecut din cauza acestui flagel numit dragoste. Cu toate acestea, este cam imposibil de întreţinut o astfel de relaţie şi odată ce se ajunge în pat sentimentele de prietenie se transformă şi creează diverse situaţii amuzante, penibile, fericite sau triste – depinde de conjunctură.

Leap Year 2010
Un nou film cu Amy Adams în prim plan şi asta nu e din cauza că aş avea eu vreun crush cu ea, pur şi simplu aşa s-a nimerit. ? E o poveste frumoasă a unei femei aşteaptă de prea mult timp (în accepţiunea ei) să fie cerută de soţie de logodnicul irlandez şi hotărăşte să ia problema în propriile mâini. Ea vrea să profite de o tradiţie irlandeză conform căreia dacă un bărbat este cerut de soţ într-un An Bisect, acesta trebuie să accepte. Dar evident că această călătorie a ei este încununată cu foarte multe peripeţii şi un ghid pe cât de atrăgător pe atât de antipatic.

10 Things I Hate About You 1999
Un film cu regretatul Heath Ledger de care m-am ataşat foarte mult atunci când l-am văzut prima oară. Cele zece lucruri pe care „le urăşte” le am trecute pe profilul de Facebook la citate favorite. Ultimul dintre cele zece lucruri a fost al meu 100%. Nu-mi amintesc să fie prea multă comedie, dar pentru romantismul adolescentin merită văzut.

What’s Your Number? 2011
Foarte comic acest film. O femeie a avut o grămadă de iubiţi care s-au dovedit a fi nişte rataţi şi începe să-şi piardă speranţa că-l va găsi pe „the one”. Ea dă peste un articol dintr-o revistă în care se spune că femeia care a avut mai mult de 20 de amanţi va avea greutăţi în a-şi găsi un soţ. Ea îşi face o listă cu bărbaţii cu care s-a culcat şi observă că a avut deja 19 bărbaţi, iar când vede că unul dintre foştii ei pe care-l găsea dezgustător la acea vreme a ajuns un bărbat super, ea porneşte o misiune de căutare a tuturor celor cu care s-a culcat pentru a-l găsi pe cel mai bun fost.

The Bounty Hunter 2010
Fiind vânător de recompense, ce poate fi mai frumos decât să-ţi prinzi fosta soţie care ţi-a făcut zile amare şi s-o dai pe mâna autorităţilor, încasând bani în schimbul serviciului făcut? Este o satisfacţie pe care personajul lui Gerard Butler o are în acest film, însă chiar dacă e uşor să dea de ea, reţinerea şi sosirea la secţie sunt mult mai problematice, mai ales atunci când apar şi nişte mafioţi în schemă.

Confessions of a Shopaholic 2009
În 99% dintre cazuri, femeile + cumpărăturile = lots of love! Acest film este parcă inspirat din proverbul românesc „fă ce zice popa, nu ce face el”. O dependentă de cumpărături ajunge să scrie sub pseudonim într-o rubrică de ziar despre cum să faci economii. Tocmai ea care nu poate rezista tentaţiei atunci când vede cuvântul „reduceri”

Ai o parere referitoare la articol? Spune-ne-o si noua!

filme filme online